ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

Zombie Preparedness !!! «Προετοιμασία 101: Πανδημία Ζόμπι» !!! ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΟ SITE ΤΟΥ CDC ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

 

https://www.cdc.gov/cpr/zombie/index.htm

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ (sic) ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ CDC ( Center for Preparedness and Response ) ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ;;;

… ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ … ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ … ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CDC …

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ( ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ) ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ FOCOUS 103,6 … ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ CDC ΑΠΟ ΤΟ 2011 !!!

…………………………………………..

Το CDC έχει έναν διασκεδαστικό τρόπο διδασκαλίας για την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης. Το γραφικό μας μυθιστόρημα, «Προετοιμασία 101: Πανδημία Ζόμπι» δείχνει τη σημασία της προετοιμασίας με διασκεδαστικό τρόπο που οι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα απολαύσουν. Οι αναγνώστες ακολουθούν τους Todd, Julie και τον σκύλο τους Max καθώς μια παράξενη νέα ασθένεια αρχίζει να εξαπλώνεται, μετατρέποντας τους απλούς ανθρώπους σε ζόμπι. Παραμείνετε στο τέλος για μια εκπληκτική ανατροπή που θα οδηγήσει στο σπίτι τη σημασία της προετοιμασίας για κάθε έκτακτη ανάγκη. Στο μυθιστόρημα περιλαμβάνεται μια λίστα ελέγχου ετοιμότητας, ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να προετοιμάσουν την οικογένεια, τον χώρο εργασίας ή το σχολείο τους πριν από τις καταστροφές.


 

https://www.facebook.com/grigoris.kalabakas/videos/10224808141461873/

 

 

ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ