ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022

«Μπαρούτι» η ατμόσφαιρα στη Λάρισα – Κλούβες ΜΑΤ έκλεισαν τον δρόμο στους αγρότες

 

Ξεκάθαρο μήνυμα πως το μπλόκο των τρακτέρ στη Νίκαια θα στηθεί και μάλιστα «θα βάλει φωτιά σε όλη την Ελλάδα»

Έξαλλοι οι αγρότες της Θεσσαλίας με την κυβέρνηση, που τους έστειλε τα ΜΑΤ για να καταστείλει τις κινητοποιήσεις τους. Αυτή τη στιγμή στον κόμβο της Νίκαιας βρίσκονται 300 τρακτέρ, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τις επόμενες ώρες.

Έτσι, όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ισχυρές δυνάμεις καταστολής περίμεναν τους αγρότες.

Πάνω από 10 είναι οι διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται στην περιοχή, γεγονός που έχει εξοργίσει τους αγρότες προκειμένου να εμποδίσουν την διαμαρτυρία τους.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για το «μπλόκο» των αστυνομικών και έθεσαν το ερώτημα γιατί δεν υπάρχει εισαγγελέας και με ποια απόφαση η αστυνομία έκλεισε το δρόμο.

«Η αστυνομία παρανομεί και κλείνει το δρόμο, δρα ανεξέλεγκτα» κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας Ρίζος Μαρούδας ο οποίος πρόσθεσε μάλιστα ότι το επιτελικό κράτος θυμάται να δράσει οργανωμένα όταν έρχεται αντιμέτωπο με τις διαμαρτυρίες του λαού, σε αντίθεση με τις περιπτώσεις που καλείται να οργανώσει σχέδιο για την αντιμετώπιση καιρικών φαινομένων.

ΠΗΓΗ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΆΤΩΘΙ:

Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ “μπαξίσι” , ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ “δωράκι” , ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝ “προμήθεια” ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΩ… “εκπτώσεων” …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ